ROMA rolluik profielen-een rolluik van buitenaf, hightech van binnenuit


Een rolluik wordt blootgesteld aan de meest extreme weersomstandigheden. Zomerse hitte of vorst – de constructie en het materiaal van de rolluiken zijn doorslaggevend.
Al onze aluminium profielen zijn dubbelwandig en ontworpen voor duurzaamheid. Of het nu gaat om ALUMINO, ALUMINO Protect of Kunststof – bij ROMA komt kwaliteit altijd voorop. Afhankelijk van het type rolluik en profiel, u kiezen uit meer dan 20 aantrekkelijke kleuren en uw individuele ophanging ontwerpen.

 

 

Aluminium

Het rolvormig dubbelwandige aluminium profiel met milieuvriendelijke stabiliserende schuimende schuimvorming. Leverbaar met of zonder lucht/ventilatiesleuven.
ALUMlNO van ROMA kan worden herkend door de oranje schuimende gemaakt van polyurethaan. Het basismateriaal van dit product is kwalitatief hoogwaardig aluminium. Het materiaal dat is afgeleid van bauxiet verbruikt zichzelf niet, is permanent corrosiebestendig en kan 100% worden gerecycled. Door zijn composietontwerp is ALUMINO extreem stabiel, maar net zo licht als plastic profielen, maar met extra voordelen: ALUMINO profielen zijn extreem resistent tegen verwering van UV-licht, hitte, kou en regen. De dikke lakcoating heeft decennia lang de frisse look gekregen en de profielen hoeven nooit herschilderd te worden. Gewoon schoon met water van tijd tot tijd -dat is genoeg.

Aluminium Protect

Het rolvormig, dubbelwandige aluminium profiel met hardschuimde kern voor betere bescherming tegen indringers. Leverbaar met of zonder lucht/ventilatiesleuven.
Voor meer veiligheid en stabiliteit raden wij ALUMINO Protect aan met speciaal hard schuim. Het basismateriaal van dit rolluik profiel is permanent corrosiebestendig en 100% recycleerbaar aluminium. Het samengestelde ontwerp van ALUMINO Protect zorgt voor een hoge stabiliteit met een laag gewicht. In vergelijking met kunststof profielen bieden de profielen van ALUMINO extra voordelen: ze zijn extreem bestand tegen weer ingescent effecten van UV-licht, hitte, kou, regen en hagel. Bovendien heeft de resistente dikke lakcoating decennia lang een frisse look gekregen-de profielen hoeven nooit herschilderd te worden. Af en toe schoonmaken met water volstaat.

Kunststof

Geëxtrudeerd kunststof holle kamer profiel. Leverbaar met of zonder lucht/ventilatiesleuven.
De goedkope oplossing met doordachte details. Op het gebied van kunststof profielen haalt ROMA meer dan 20 jaar ervaring op in holle kamer extrusie. Kunststof profielen zijn gemakkelijk te verzorgen en worden gekenmerkt door een laag gewicht. Je krijgt de profielen in verschillende deck breedtes, afhankelijk van hoe hoog en hoe breed het venster is en hoeveel ruimte beschikbaar is voor de wond tank.