AWS 75 Si +

 

klasse 4
Luchtdoorlatendheid


 

klasse C4/B4
Windweerstandsklasse


48 dB

Geluidwering

klasse 9A
Waterdichtheid


 

Uw vanaf 0.77 W(m2K)
Thermische isolatie icm raffstores


RC 3

Inbraakwering

De standaardserie met meer flexibiliteit op het niveau van thermische isolatie en SimplySmart Technologie voor geoptimaliseerde productie

Het  raam AWS 75.SI+ heeft zich sinds het systeem in 2005 uitkwam, in veel Europese landen tot een standaardserie ontwikkeld als deel van het  raam AWS bouwdoossysteem. Om te voldoen aan de toekomstige, wettelijke eisen, maar ook om de marktspecifieke concurrentiepositie beter te kunnen weergeven, is  raam AWS 75.SI+ niet alleen qua energie geoptimaliseerd en geflexibiliseerd, maar biedt het in combinatie met de SimplySmart Technologie voordelen in de verwerking.

Behalve de nieuwe verbetering van de Uf-waarde met 0,1 W/(m²K) naar een Uf-waarde van 1,2 W/(m²K) bij een aanzichtbreedte van 117 mm is bij geringere eisen aan de Uf-waarde een extra uitvoeringsvariant standaard beschikbaar. Een verandering in bouwdiepte kan daarmee vervallen.

Naast de flexibilisering van de warmte-isolatie in deze serie is de aandacht gericht op de verwerkingsprocessen m.b.t. middenafdichting en sponningisolatie. De bekende verwerkingsmogelijkheden van gevulkaniseerde afdichtingskozijnen enerzijds of metergoed met vormhoeken anderzijds worden in de toekomst met een derde variant, de omlopende middenafdichting, aangevuld. Bovendien wordt de verwerking van de sponningisolatie door het opnemen van vormhoekstukken vereenvoudigd. Deze reduceren de zaagwerkzaamheden en definiëren tegelijkertijd de juiste positie voor de glasbruggen. In combinatie met de nieuwe mechanische beslaggeneratie AvanTec SimplySmart is het gelukt t een significante tijdbesparing in de montage te realiseren.

 


 

Technische Kenmerken

> Thermisch zeer geïsoleerd aluminium raamsysteem met wat energie betreft optimale         sponningisolatie, middenafdichting, beglazingafdichting en nieuwe vorm van de                 PA-verbindingslijst
> Uf = 1,2W/(m²K) bij een aanzichtbreedte van 117 mm
> Uw = 0,87W/(m²K) met Ug = 0,6W/(m²K) en kunststof afstandshouder
> Flexibel warmte-isolatieniveau door verschillende uivoeringsvarianten
> Integratie van de nieuwe AvanTec SimplySmart beslaggeneratie